Hajimemaste. Van harte welkom !

Aangename Kennismaking !

 

Wij zijn Irène en Eric. Gehuwd in 2005. Irène bracht 2 dochters mee, Eric 1 zoon. In 2019 zijn we voor de eerste keer oma en opa geworden.

Irène is afkomstig van Balen, in de provincie Antwerpen. Zij is van alle markten thuis (geweest): restaurant-uitbater, verkoper van gronden en dakwerken, commercieel medewerker bij een golf-terrein en sinds 2008 werkzaam als zelfstandig mannequin/modemodel.

Eric zijn roots liggen in Leut, aan de Maaskant van Limburg. Hij heeft voor een groot deel van zijn loopbaan in het buitenland gewoond: eerst in Hong Kong, vervolgens 10 jaar in Japan en tenslotte 3 jaar in Tsjechië. Tussendoor reisde hij de hele wereld rond voor zijn job (en plezier). Sinds 2017 is hij terug in Limburg en werkzaam bij de Universiteit Hasselt.

Beiden staan heel positief in het leven. Irène haar levensmotto is ‘Carpe Diem’ (‘Pluk de dag’). Eric zijn levensmotto is ‘Work hard, Play Hard’. Toevallig (of niet ?) sluiten beide motto’s goed op mekaar aan !

Wil je meer over ons weten of wil jij jouw levensverhaal delen met ons, dan kijken we graag uit naar jullie bezoek aan onze Wabi Sabi Slaapoase !

Hopelijk tot binnenkort,

Irène & Eric

(PS: ‘hajimemaste’ is Japans voor ‘aangename kennismaking’)