De verfrissende badkamer

[ Voor een gesofisticeerde aqua-ontspanning ]

Water is het oerelement waarin we onze eerste 9 maanden doorbrachten, veilig zwevend en volmaakt gelukkig. Aqua-ontspanning voert je terug naar die eerste gelukzalige levenservaring: door de zich meer en meer verdiepende ontspanning, glijd je in een ander bewustzijn niveau, voorbij tijd en ruimte besef, één met het water, jezelf, je eigen bron, thuiskomen bij jezelf, je voelt weer waar je vandaan komt in diepe verbondenheid met al wat is.

Om ten volle te kunnen genieten van het weldoenend effect van water hebben we de allernieuwste douche-technologieRainfinity‘ van het topmerk Hans Grohe geïnstalleerd. Dankzij bijzondere straalsoorten, zoals de microfijne en ultrastille PowderRain, wordt uw dagelijkse douche een heel speciale ervaring. Stel u voor dat u door uw douche van kop tot teen in ragfijne microdruppels wordt gehuld – een alomvattend genot, dat zijn gelijke niet kent. Met Rainfinity design douches beleeft u zo een in alle opzichten sensueel verwenprogramma. Er ontstaat door PowderRain, de straalsoort die met verschillende intensiteit uit gewelfde straalschijven met nieuw gegroepeerde uittree-openingen wordt gestuurd. Dat culmineert in individuele momenten van welbehagen en gevoelens van uiterste ontspanning. Dit nieuwe wellness ABC van Hans Grohe zorgt voor ongekende douchebelevenissen. Met de aparte schouderdouche kan je bovendien genieten van een extra watergestuurde massage van jouw nek en bovenlichaam.

In het duo-bad met whirlpool-technologie kan je languit met z’n twee-tjes genieten van een heerlijke bubbel-badbeurt om samen lichaam en geest tot rust te laten komen.

Voor het afdrogen na een deugdoend bad of ontspannende douche kan je gebruik maken van een slimme handdoek, van het merk Mizu-towels (‘mizu’ betekent water in het Japans). Deze ultrazachte handdoeken zijn gemaakt van Xinjiang luxe katoen met behulp van Japanse handdoektechnieken, plus natuurlijk zilver; de uitgekiende materiaalmix geeft deze handdoeken unieke antibacteriële eigenschappen. Je krijgt dus niet alleen de zachtste badhanddoeken, maar ook de veiligste! Naast het bestrijden van bacteriën kunnen deze handdoeken ook supersnel drogen, ook al nemen ze 5 keer hun gewicht op. Ze zijn dus zeer absorberend en ze kunnen je ook vertellen wanneer ze een wasbeurt nodig hebben met hun speciale solvatochrome kleurstrips. Van een slimme handdoek gesproken !

Ook het doodgewone toiletgebruik toveren we om tot een unieke belevenis dankzij de douche-wc ‘Senso-Wash’ van het merk Duravit. Een douche-wc is eigenlijk niet anders dan een traditioneel toilet. U doet uw boodschap gewoon zoals u dat altijd doet. Het verschil zit hem in wat u daarna doet. Terwijl u bij een traditionele wc uw onderlichaam met toiletpapier schoonveegt, reinigt een DoucheWC u zacht met (warm) water. De reiniging met een zachte waterstraal is beter en milder voor de huid en verbetert uw algemene welzijn. Als u eenmaal de verfrissende reiniging van water ervaren heeft, wilt u niet meer zonder. U voelt zich erna gewoon goed, fris en bent echt schoon. Een douchewc biedt uitzonderlijk comfort en zorgt voor perfecte toilethygiëne.

Tenslotte zorgt de authentieke wastafel in Japanse stijl voor een extra wabi-sabi effect in de badkamer.