De Rainfinity-douche

[ Ontspannen dankzij zacht omhullende microdruppels ]

De badkamer is altijd een persoonlijke oase van rust en welbehagen geweest. De plek waar u uzelf kunt zijn en waar u ontspannen kunt na een drukke dag.

Het bedrijf Hansgrohe richt zich precies op de ontspanning en het ontwikkelde innovatieve technologieën voor maximale ontspanning.

Rainfinity is de nieuwe douchelijn van het bekende merk Hans Grohe voor veeleisende liefhebbers van wellness en design. De Rainfinity-douche zorgt voor een diepe ontspanning: u wordt van kop tot teen in ragfijne microdruppels gehuld – een alomvattend genot, dat zijn gelijke niet kent. Dankzij bijzondere straalsoorten, zoals de microfijne en ultrastille PowderRain, wordt uw dagelijkse douche een heel speciaal genot.

> MonoRain – een zeer gerichte, rustgevende en ontspannende douchestraal vanuit het midden van de douche
> IntenseRain – een intensieve douchestraal, die u vooral bij het haren wassen of bij de ochtendslaperigheid zult waarderen
> PowderRain – een zeer zachte waterstraal voor een ontspannende douche
> XXL Performance – de waterstroom wordt verdeelt middels een grote schijf van waterstralen, zodat het water het hele lichaam omringt
> Select – middels de Select-knop kunt u met één druk eenvoudig en snel tussen ieder van de aangeboden douchestralen wisselen
> EcoSmart – het bespaart waterverbruik, maar toch biedt het 100% comfort en gemak dankzij luchtverrijkt water

Met de Rainfinity design douche beleeft u zo een in alle opzichten sensueel verwenprogramma. Er ontstaat a) door PowderRain, de straalsoort die met verschillende intensiteit uit b) gewelfde straalschijven met nieuw gegroepeerde uittree-openingen wordt gestuurd. Dat culmineert c) in individuele momenten van welbehagen en gevoelens van uiterste ontspanning.

Een bijzonder extra element is de aparte schouderdouche, die voornamelijk door vrouwen gebruikt worden wanneer ze haren of make-up droog willen behouden. Dus ook dames kunnen een ontspannende douche voor een feest genieten zonder zich zorgen te hoeven maken over het uitsmeren van make-up. Daarnaaast kunt u de schouderdouche gebruiken als hoofd-, rug- en zijdouche.