Wij zorgen voor een

Corona-veilig verblijf

Samen houden we het veilig

Wij volgen de vereiste voorzorgsmaatregelen bepaald door de overheid op de voet. Wens je echter nog verder te gaan, dan is dat geen probleem voor ons. In principe kan je in de Wabi Sabi B&B verblijven zonder dat er enige fysieke nabijheid nodig is met de gastheer en/of gastvrouw. We zorgen dat je alle uitleg ‘van op afstand’ krijgt en doen onze uiterste best om jullie verblijf zo corona-veilig te laten verlopen. Aangezien er geen andere gasten verblijven is de kans op contact met anderen nihil. Helemaal corona-proof dus.

Moet ik een mondmasker dragen?

Enkel voor de momenten dat de omstandigheden dat vereisen (bijv. als het niet mogelijk is om anderhalve meter afstand te bewaren).

Is er desinfecterende handgel beschikbaar?

Ja — sowieso staat er steeds een handgel-dispenser aan de ingang. Mocht je extra handgel nodige hebben, bezorgen we je deze op eenvoudige aanvraag.

Wat als ik symptomen begin te vertonen ?

Geen paniek. We zorgen dat je de nodige medische begeleiding krijgt.

Wordt er zorg gedragen voor ontsmetting ?

Ja – na elk verblijf ontsmetten we alle ruimtes en oppervlakten. Ook worden de toestellen waar men op kan gaan liggen, telkens ontsmet.

Kom ik in contact met anderen ?

Je verblijft alleen of met partner in onze slaapoase – voor de rest is er niemand anders. Contact met gastheer en gastvrouw wordt tot een minimum herleid en gebeurt steeds op afstand en met de nodige bescherming.

Klaar voor een gezonde slaapbeleving ?

Graag ontvangen wij jou (en partner) in onze Wabi Sabi Slaapoase.

Reserveren kan via onderstaande knop 'Boek nu'.

Mocht je speciale vragen of wensen hebben, aarzel niet om ons te contacteren via e-mail, het contact-formulier of via telefoon.

Wees van harte welkom.

+32 (0) 495 89 30 94
Lobroekstraat 14, 3990 Grote-Brogel (Peer), België
info@wabisabisleep.com